Balance

PROTEINSKA ČOKOLADA BOROVNICA 35g

Balance čokoladica brez dodanega sladkorja vsebuje kar 23% whey proteinov. Slajena je s stevijo, dodan pa ji je tudi inulin - prehranska vlaknina, ki da občutek sladkosti, vendar ni sladilo. Ker je bogata s prehranskimi vlakninami in brez dodanih sladkorjev, ne povzroča nenadnega dviga krvnega sladkorja in jo zato lahko brez skrbi uživajo tudi diabetiki, športniki in vsi, ki se izogibajo sladkorjem v prehrani. Idealen prigrizek in zdrava sladička brez dodanega sladkorja, bogata s proteini.


23% beljakovin
28% vlaknin
brez dodanega sladkorja
le 2,7% naravno prisotnih sladkorjev1,70 € Cena:
1 70 Cena:

Na zalogi

Podrobnosti

Balance čokoladica s proteini ni navadna proteinska ploščica, temveč prava čokolada, ki so ji dodani proteini. Slajena je z nadomestkom sladkorja: stevijo in prehransko vlaknino inulin. Vsebuje zgolj 7,6% poliolov oz. maltitola in je zato primerna tudi za vse, ki se držijo KETO ali LCHF diete.

Sestavine

kakavova masa, koncentrat sirotkinih beljakovin (23%), prehranske vlaknine: inulin, sladilo: maltitol, kakavovo maslo, borovnice (4%), sladilo: steviol glikozidi, emulgator: sojin lecitin, aroma: naravna aroma vanilije in borovnice.

Lahko vsebuje sledi oreškov.

PROTEINSKA ČOKOLADA BOROVNICA 35g

Hranilna vrednost /100g

Energijska vrednost1864 kJ/ 446 kcal
Maščobe28 g
- od tega nasičene maščobe17 g
Ogljikovi hidrati16 g
- od tega sladkorji5,1 g
- od tega polioli7,2 g
Prehranske vlaknine27 g
Proteini23 g
Sol0,13 g
  • stevija

Sledite nam na Instagramu