Balance

Belgijska MLEČNA ČOKOLADA 3 oreški BREZ SLADIL 85g

Belgijska čokolada je pojem za najboljšo čokolado na svetu. In da bi se lahko tako imenovala, mora biti od začetka do konca narejena na belgijskih tleh po strogih pravilih. Balance mlečna belgijska čokolada je 100% odlična. Ima znižano vsebnost sladkorjev in vsebuje zgolj 1% dodanih sladkorjev, saj mora prava belgijska čokolada po definiciji vsebovati sladkor. Najboljša izbira za vse, ki se želite sladkati brez slabe vesti, brez sladkorja in brez sladil.


slajena z vlakninami cikorije
23% prehranskih vlaknin
zgolj 1% ali 0,85g dodanih sladkorjev na tablico
naravno prisotni sladkorji iz mleka
PRVA ČOKOLADA BREZ SLADIL

2,79 € Cena:
2 79 Cena:

In stock

Podrobnosti

Balance mlečna čokolada z oreški ima znižano vsebnost sladkorjev in je brez sladil. Primerna je za vse, ki se izogibajo vnosa dodatnih sladkorjev v svojo prehrano, tudi za diabetike ter tiste, ki se držijo keto ali lchf diete.

Da bi se lahko imenovala BELGIJSKA ČOKOLADA, ji je dodan 1% sladkorja. Preostanek je prehranska vlaknina oligofruktoza, ki jo pridobivajo iz cikorije. Njena glavna lastnost je, da nam da občutek sladkosti, vendar pa se ne absorbira v kri in ne povzroča rasti krvnega sladkorja, prav tako pa je brez kalorij.

Celotna tablica čokolade tako vsebuje zgolj 19% naravno prisotnih sladkorjev, ki so večinoma iz mleka, od tega pa je dodanega sladkorja zgolj 1% ali 0,85g.

ZARADI TEGA JE BALANCE MLEČNA ČOKOLADA Z OREŠKI NAJBOLJ ZDRAVA ČOKOLADA NA SVETU!

Kakavovi deli: min. 35%

Hraniti v suhem prostoru pri temperaturi 18C.

NAJNIŽJA REDNA CENA V ZADNJIH 30 DNEH: 2,79 eur

Sestavine

prehranske vlaknine: oligofruktoza, kakavovo maslo, polno MLEKO, posneto MLEKO v prahu, kakavova masa, MANDLJI (3%), PISTACIJE (3%), OREHI (3%), sladkor (1%), naravna aroma vanilije, emulgator: lecitin iz sončnic.

Lahko vsebuje sledi ostalih oreškov in soje.

Belgijska MLEČNA ČOKOLADA 3 oreški BREZ SLADIL 85g

Hranilna vrednost /100g

Energijska vrednost2149 kJ/514 kcal
Maščobe37 g
- od tega nasičene maščobe19 g
Ogljikovi hidrati22 g
- od tega sladkorji19 g
Prehranske vlaknine23 g
Proteini13 g
Sol0,28 g
  • brez dodanega sladkorja

Povezane blog objave