Balance

PROTEINSKA ČOKOLADA BANANA 35g

Balance čokoladica brez dodanega sladkorja vsebuje kar 23% whey proteinov. Slajena je s stevijo, dodan pa ji je tudi inulin - prehranska vlaknina, ki da občutek sladkosti, vendar ni sladilo. Ker je bogata s prehranskimi vlakninami in brez dodanih sladkorjev, ne povzroča nenadnega dviga krvnega sladkorja in jo zato lahko brez skrbi uživajo tudi diabetiki, športniki in vsi, ki se izogibajo sladkorjem v prehrani. Idealen prigrizek in zdrava sladička brez dodanega sladkorja, bogata s proteini.


23% beljakovin
28% vlaknin
brez dodanega sladkorja
le 2,7% naravno prisotnih sladkorjev1,70 € Cena:
1 70 Cena:

In stock

Podrobnosti

Balance čokoladica s proteini ni navadna proteinska ploščica, temveč prava čokolada, ki so ji dodani proteini. Slajena je z nadomestkom sladkorja: stevijo in prehransko vlaknino inulin. Vsebuje zgolj 7,6% poliolov oz. maltitola in je zato primerna tudi za vse, ki se držijo KETO ali LCHF diete.

Sestavine

kakavova masa, prehranske vlaknine: inulin, koncentrat sirotkinih beljakovin (23%), sladilo: maltitol, kakavovo maslo, sladilo: steviol glikozidi, emulgator: sojin licitin, aroma: naravna aroma vanilije in banane.

Lahko vsebuje sledi oreškov.

PROTEINSKA ČOKOLADA BANANA 35g

Hranilna vrednost /100g

Energijska vrednost1882 kJ/ 450 kcal
Maščobe29 g
- od tega nasičene maščobe18 g
Ogljikovi hidrati13 g
- od tega sladkorji2,7 g
- od tega polioli7,6 g
Prehranske vlaknine28 g
Proteini23 g
Sol0,13 g
  • brez dodanega sladkorja
  • proteini
  • stevija

Povezane blog objave