ČOKOLADA: BIO & BREZ SLADKORJA & VEGAN

Dobrodošli v svetu prvovrstnih čokolad!

Balance čokolada brez dodanega sladkorja vsebuje le naravno prisotne sladkorje. Primerna je za vse, ki se izogibajo vnosu dodatnih sladkorjev v prehrano, tudi za diabetike, bolnike s kandido in tiste, ki se prehranjujejo v skladu z LCHF ali keto dieto.

100% - prava belgijska čokolada Balance z znižano vsebnostjo sladkorjev in BREZ SLADIL vsebuje le 1% dodanih sladkorjev ali 0,85g dodanih sladkorjev na tablico in je popolnoma brez sladil. Slajena je s prehranskimi vlakninami iz cikorije, katerih lastnot je, da imajo sladek priokus, niso pa sladilo. Vsebuje le naravno prisotne sladkorje iz mleka oz. kakava. Primerna je za vse, ki se izogibajo vnosu dodatnih sladkorjev v prehrano, tudi za diabetike, bolnike s kandido in tiste, ki se prehranjujejo v skladu z LCHF ali keto dieto.

BIO in FairTrade čokolade Chocolates From Heaven so narejene iz najboljšega kakava iz Peruja in Dominikanske republike. Slajene so s trsnim sladkorjem. Čokolade z misijo: z nakupom vsake čokoladice prispevate k sajenju sadnih in zelenih dreves na nasadih kakavovca.

Balance čokolade brez BREZ GLUTENA - LAKTOZE - VEGAN so "mlečne" čokolade v katerih je namesto mleka rižev prah. Slajene so s sladkorjem. Vse so primerne za vegane, saj ne vsebujejo mleka. Čokolade brez laktoze in brez glutena pa lahko uživajo tudi vsi z laktozno intoleranco ali celiakijo.

Izdelki od 49 do 72 od skupaj 73

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Izdelki od 49 do 72 od skupaj 73

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4