Aromy

BIO DETOX ČAJ KORENČEK Protection 40g

ŠČITI KOŽO – POMIRJA


100% naravni korenčkov čaj iz ekološke pridelave, narejen s sušenjem zelenjave na nizki temperaturi, s čimer se ohranijo vsi vitamini in minerali. Nov tip čaja, ki deluje blagodejno, pomirja in ščiti. Njegovo pitje priporočamo tekom celega dne, saj je izredno hranljiv, primeren pa je tudi za razne prečiščevalne in detox diete.


RAW in VEGAN
brez dodanih arom
brez barvil in aditivov
brez soli in sladkorja
čaj - juhe - kuhinja


KORENČEK je bogat z vitamini in minerali, ščiti kožo in oči ter blagodejno vpliva na vneto žrelo in kašelj.


Napitek pijemo vroč ali hladen, lahko tudi z dodatkom limone ali medu.
Zelenjavni čaj s korenčkom lahko uporabimo kot jušno osnovo, če dodamo ščepec soli pa ga lahko uživamo tudi kot bistro zelenjavno juho.
Korenčkov čaj se v kuhinji lahko uporablja tudi za pripravo okusnih testenin ali rižot, saj je vsebina čajne vrečke 100% naravna zelenjava, ki jo lahko zaužijemo.


100% BIORAZGRADLJIVE ČAJNE VREČKE
100% EMBALAŽA BREZ PLASTIKE

5,50 € Cena:
5 50 Cena:

Na zalogi

Podrobnosti

PRIPRAVA ČAJA: v skodelico damo eno čajno vrečko in prelijemo z vročo vodo. Pustimo 5-6 minut.

PRIPRAVA JUHE V SKODELICI: v skodelico damo eno čajno vrečko in prelijemo z vročo vodo. Pustimo 5-6 minut. Čajno vrečko odpremo in vsebino stresemo v skodelico. Po želji dodamo ščepec soli.

PRIPRAVA JUŠNE OSNOVE IN JEDI: čajno vrečko dodamo direktno v lonec in kuhamo 10 min. Vsebino vrečke ne zavržemo, temveč jo vedno lahko uporabimo v jedi.

Zelenjavni čaji so popolnoma naravni in vsestransko uporabni. Vsebino čajne vrečke lahko tudi zaužijemo - preprosto jo odpremo in pojemo vsebino, saj je ta brez aditivov in umetnih dodatkov.

Vso embalažo, v katri je pakiran BIO zelenjavni čaj je možno reciklirati. Čajne vrečke so iz biorazgradljivega materiala - lahko jo preprosto zavržete v organski kompost.

Sestavine

100% ekološko certificirano korenje.

Lahko vsebuje sledi zelene.

  • BIO
  • vegan friendly

Sledite nam na Instagramu