Aromy

BIO ZELENJAVNA JUŠNA OSNOVA 32g

VITAMINI - MINERALI - DETOX


100% naravni zelenjavni čaj iz ekološke pridelave, narejen s sušenjem zelenjave na nizki temperaturi, s čimer se ohranijo vsi vitamini in minerali. Nov tip čaja, ki je poživlja in povrne moči. Njegovo pitje priporočamo tekom celega dne, saj je izredno hranljiv, primeren pa je tudi za razne prečiščevalne in detox diete.


RAW in VEGAN
brez dodanih arom
brez barvil in aditivov
brez soli in sladkorja
čaj - kuhinja


MEŠANICA ZELENJAVE - korenček, stebelna zelena, čebula, por, paradižnik, zelena je bogata z vitamini in minerali.


PRIPRAVA: 1 čajno vrečkoput a pot on the stove with 1 l of water and 1 bag. Cover with a lid and bring to a boil. Once it has boiled for about 10-12 minutes, your broth is ready to serve. Enjoy the broth by itself or use it in cooking to prepare soups, noodles, pasta or rice dishes. To season sauces, gravy, braised or roasted meat, add 1 bag while cooking. After removing the bag, you can open it and add the vegetables to the dish.Napitek pijemo vroč ali hladen.
Zelenjavni čaj lahko uporabimo kot jušno osnovo, če dodamo ščepec soli pa ga lahko uživamo tudi kot bistro zelenjavno juho. Vsebino vrečke lahko odpremo in pojemo.
Zelenjavni čaj se v kuhinji lahko uporablja tudi za pripravo okusnih testenin ali rižot, saj je vsebina čajne vrečke 100% naravna zelenjava, ki jo lahko zaužijemo.


100% BIORAZGRADLJIVE ČAJNE VREČKE
100% EMBALAŽA BREZ PLASTIKE

5,50 € Cena:
5 50 Cena:

Na zalogi

Podrobnosti

PRIPRAVA JUŠNE OSNOVE IN JEDI: čajno vrečko dodamo direktno v lonec in kuhamo 10 min. Vsebino vrečke ne zavržemo, temveč jo lahko raztrgamo in vsebino uporabimo v jedi.

Zelenjavni čaji so popolnoma naravni in vsestransko uporabni. Vsebino čajne vrečke lahko tudi zaužijemo - preprosto jo odpremo in pojemo vsebino, saj je ta brez aditivov in umetnih dodatkov.

Vso embalažo, v katri je pakiran BIO zelenjavni čaj je možno reciklirati. Čajne vrečke so iz biorazgradljivega materiala - lahko jo preprosto zavržete v organski kompost.

Sestavine

Ekološko certificirani korenček, stebelna zelena, čebula, por, paradižnik, gomoljna zelena.

Vsebuje naravno prisotne sladkorje in soli.

  • BIO
  • vegan friendly

Sledite nam na Instagramu