Aromy

BIO ČAJ GRANATNO JABOLKO Antiage 37g

ANTIOKSIDANTI – ANTICELULIT


100% naravni čaj granatnega jabolka iz ekološke pridelave, narejen s sušenjem na nizki temperaturi, s čimer se ohranijo vsi vitamini in minerali. Nov tip čaja, ki je bogat z antioksidanti in deluje proticelulitno. Njegovo pitje priporočamo tekom celega dne, saj je izredno hranljiv, primeren pa je tudi za razne prečiščevalne in razstrupljevalne diete.


RAW in VEGAN
brez dodanih arom
brez barvil in aditivov
brez soli in sladkorja
čaj - kuhinja


GRANATNO JABOLKO je bogato z antioksidanti in vitamini. Deluje proti staranju in proti zastajanju vode, s tem pa pripomore tudi k zmanjšanju nastanka celulita.


Napitek pijemo vroč ali hladen, lahko tudi z dodatkom limone ali medu.
Čaj granatnega jabolka se v kuhinji lahko uporablja tudi za pripravo okusnih rižot, saj je vsebina čajne vrečke 100% naravna in jo lahko uporabimo tudi pri kuhanju.


100% BIORAZGRADLJIVE ČAJNE VREČKE
100% EMBALAŽA BREZ PLASTIKE

5,50 € Cena:
5 50 Cena:

In stock

Podrobnosti

PRIPRAVA ČAJA: v skodelico damo eno čajno vrečko in prelijemo z vročo vodo. Pustimo 5-6 minut.

PRIPRAVA RIŽOT: čajno vrečko dodamo direktno v lonec z rižem in kuhamo 10 min. Vsebino vrečke ne zavržemo, temveč jo vedno lahko uporabimo v jedi.

Zelenjavni čaji so popolnoma naravni in vsestransko uporabni. Vsebino čajne vrečke lahko tudi zaužijemo - preprosto jo odpremo in pojemo vsebino, saj je ta brez aditivov in umetnih dodatkov.

Vso embalažo, v katri je pakiran BIO zelenjavni čaj je možno reciklirati. Čajne vrečke so iz biorazgradljivega materiala - lahko jo preprosto zavržete v organski kompost.

Sestavine

ekološko certificirana semena granatnega jabolka (75%) in hibiskusovi cvetovi (25%).

Lahko vsebuje sledi zelene.

Certifikacijski organ proizvajalca IT-BIO-015. Certifikacijski organ distributerja: SI-EKO-003.

  • BIO
  • brez glutena
  • vegan friendly