Aromy

BIO ČAJ PARADIŽNIK Vitamin 30g

POŽIVLJA - BOGAT Z VITAMINI


100% naravni paradižnikov čaj s hibiskusom iz ekološke pridelave, narejen s sušenjem zelenjave na nizki temperaturi, s čimer se ohranijo vsi vitamini in minerali. Nov tip čaja, ki je bogat z vitamini in antioksidanti. Njegovo pitje priporočamo tekom celega dne, saj je izredno hranljiv, primeren pa je tudi za razne prečiščevalne in razstrupljevalne diete.


RAW in VEGAN
brez dodanih arom
brez barvil in aditivov
brez soli in sladkorja
čaj - juhe - kuhinja


PARADIŽNIK je bogat z vitamini, minerali in antioksidanti. Poživlja in ima blogodejne učinke na počutje.


Napitek pijemo vroč ali hladen.
Zelenjavni čaj s paradižnikom lahko uporabimo kot jušno osnovo, če dodamo ščepec soli pa ga lahko uživamo tudi kot bistro zelenjavno juho.
Korenčkov čaj se v kuhinji lahko uporablja tudi za pripravo okusnih testenin ali rižot, saj je vsebina čajne vrečke 100% naravna zelenjava, ki jo lahko zaužijemo.


100% BIORAZGRADLJIVE ČAJNE VREČKE
100% EMBALAŽA BREZ PLASTIKE

6,90 € Cena:
6 90 Cena:

In stock

Podrobnosti

PRIPRAVA ČAJA: v skodelico damo eno čajno vrečko in prelijemo z vročo vodo. Pustimo 5-6 minut.

PRIPRAVA JUHE V SKODELICI: v skodelico damo eno čajno vrečko in prelijemo z vročo vodo. Pustimo 5-6 minut. Čajno vrečko odpremo in vsebino stresemo v skodelico. Po želji dodamo ščepec soli.

PRIPRAVA JUŠNE OSNOVE IN JEDI: čajno vrečko dodamo direktno v lonec in kuhamo 10 min. Vsebino vrečke ne zavržemo, temveč jo vedno lahko uporabimo v jedi.

Zelenjavni čaji so popolnoma naravni in vsestransko uporabni. Vsebino čajne vrečke lahko tudi zaužijemo - preprosto jo odpremo in pojemo vsebino, saj je ta brez aditivov in umetnih dodatkov.

Vso embalažo, v katri je pakiran BIO zelenjavni čaj je možno reciklirati. Čajne vrečke so iz biorazgradljivega materiala - lahko jo preprosto zavržete v organski kompost.

Sestavine

Ekološko certificiran paradižnik (75%) in cvetovi hibiskusa (25%)

Lahko vsebuje sledi zelene.

Certifikacijski organ proizvajalca IT-BIO-015. Certifikacijski organ distributerja: SI-EKO-003.

  • BIO
  • brez glutena
  • vegan friendly