BIO MOKA iz rdeče leče 22% proteinov BREZ GLUTENA 250g

BIO moka iz rdeče leče je naravno bogata z beljakovinami in vsebujejo manj ogljikovih hidratov kot klasične moke. Uporablja se za pripravo palačink, polpetov, kruha, testenin in juh. Lečina moka je certificirano brez glutena, zato jo lahko v svojo prehrano vključijo tudi vsi, preobčutljivi na gluten ali s celiakijo ter vegani.


22% PROTEINOV
49% OGLJIKOVIH HIDRATOV
VEGAN 
BREZ GLUTENA

2,99 € Cena:
2 99 Cena:

In stock

Podrobnosti

Moka iz rdeče leče. 
VISOKA VSEBNOST PROTEINOV. VIR PREHRANSKIH VLAKNIN.

Idealno za pripravo polpetov, palačink, kruha, pice, svežih testenin, juh.

 

NAJNIŽJA REDNA CENA V ZADNJIH 30 DNEH: 2,99 eur

Sestavine

100% moka iz rdeče leče*.
*iz ekološke pridelave

Lahko vsebuje sledi soje. BREZ GLUTENA

Certifikacijski organ proizvajalca: IT-BIO-006 kmetijstvo Italije/izven Italije.
Certifikacijski organ distributerja: SI-EKO-003

Pakirano v zaščiteni atmosferi. Hranimo v hladnem in suhem prostoru. 
Po odprtju hranimo v zaprti embalaži

BIO MOKA iz rdeče leče 22% proteinov BREZ GLUTENA 250g

Hranilna vrednost /100g

Energijska vrednost1322 kJ/ 312 kcal
Maščobe1,8 g
- od tega nasičene maščobe0,4 g
Ogljikovi hidrati49 g
- od tega sladkorji1,4 g
Prehranske vlaknine6 g
Proteini22 g
Sol0,01 g
  • proteini
  • brez glutena
  • vegan friendly
  • BIO