O nas

Zdravo brez sladkorja - www.brezsladkorja.si


BREZSLADKORJA.SI je spletna trgovina z zdravo prehrano brez dodanih sladkorjev. Naša zgodba se začne z dnem, ko v družini dobimo sladkorčka. Naš sladkorček ima diabetes in naš cilj je, da mu življenje z njim čim bolj olajšamo. Izdelke, ki jih najdete v naši spletni trgovini imamo radi in v njih verjamemo.


Funkcionalna prehrana brez sladkorja - www.brezsladkorja.si


Ponujamo funkcionalne izdelke brez dodanega sladkorja, z visoko vsebnostjo vlaknin in proteinov ter nizko vsebnostjo maščob in soli.

Izdelki Balance in Easis so primerni za vse, ki se izogibajo vnosu dodatnih sladkorjev v vsakodnevno prehrano, tudi za diabetike in tiste, ki se prehranjujejo v skladu z lchf ali keto dieto. Ker imajo največkrat tudi nizko kalorično vrednost, lahko pomagajo pri premagovanju debelosti.


Kvalitetni izdelki brez sladkorja - www.brezsladkorja.si


Pri izboru naših izdelkov smo še posebej pozorni na kvaliteto in odličen okus. Sodelujemo s priznanimi podjetji in Danske in Belgije, ki za svoje inovativne izdelke prejemajo najvišja priznanja.

Poleg funkcionalnih proizvodov brez dodanih sladkorjev imamo v ponudbi tudi linijo belgijskih čokolad slajenih s surovim trsnim sladkorjem Chocolates from Heaven in Green Dream. Narejene so iz najboljših naravnih sestavin in kakava iz Dominikanske republike ter Peruja. Ponašajo se s certifikatoma BIO in Fair Trade.


Izdelki brez sladkorja - www.brezsladkorja.si


Izdelkom Balance in Easis so dodana sladila, z namenom da se zmanjšata vnos kalorij in nihanje krvnega sladkorja. Sladkor je nadomeščen zgolj s sladili, ki so priporočena in potrjena s strani uradnih evropskih institucij. V vseh naših izdelkih najdete mešanico sladil, s čimer ni prekoračen priporočen dnevni vnos sladila, hkrati pa to pripomore tudi h izboljšanemu okusu samega izdelka.

Sladila, ki jih lahko najdete v naših izdelkih, so na primer: steviol glikozidi, eritritol, maltitol, acesulfam K, sukraloza. Trudimo se tudi, da imamo v ponudbi čim več izdelkov z nizkimi vrednostmi poliolov oz. sladkornih alkoholov. 


Več o sladilih si lahko preberete na spodnjih povezavah (v angleščini):