Energijska vrednost | 1296 kJ/307 kcal |
Maščobe | 2,3 g |
- od tega nasičene maščobe | 0,4 g |
Ogljikovi hidrati | 44 g |
- od tega sladkorji | 1,8 g |
Prehranske vlaknine | 14 g |
Proteini | 21 g |
Sol | 0,005 g |
Pasta Natura
TESTENINE IZ STROČNIC 21% proteinov BREZ GLUTENA 250g
Testenine iz stročnic so naravno bogate z beljakovinami in vsebujejo manj ogljikovih hidratov kot klasične testenine. Narejene so iz mešanice moke iz čičerike, leče, graha in fižola po tradicionalnem postopku trifilati al bronzo. Lečine testenine so certificirano brez glutena, zato lahko v njih uživajo tudi vsi, preobčutljivi na gluten ali s celiakijo. Ne vsebujejo jajc ali mlečnih izdelkov, zato lahko v njih uživajo tudi vegani.
21% PROTEINOV
44% OGLJIKOVIH HIDRATOV
VEGAN
BREZ GLUTENA
vir kalija, magnezija in železa
Oblika: CASARECCE
In stock
Podrobnosti
Testenine iz čičerike, leče, graha in fižola so hranljive in lahko prebavljive, saj ne vsebujejo glutena.
VISOKA VSEBNOST PROTEINOV. VIR PREHRANSKIH VLAKNIN.
ČAS KUHANJA:
4 - 5 min
PRIPRAVA:
100g testenin kuhamo v 1L vode, ki smo ji dodali žličko olivnega olja in 10g soli.
Med kuhanjem ne mešamo.
Prosim, reciklirajte!
Vrečka je ovita v papirnati ovoj. Oba sloja se zelo enostavno ločita - papir enostavno povlečete iz plastične vrečke.
Prosimo, da jih ločeno odvržete v odpadke za papir in plastiko.
NAJNIŽJA REDNA CENA V ZADNJIH 30 DNEH: 3.29 eur
Sestavine
25% moka iz leče, 25% moka iz čičerike, 25% moka iz graha, 25% moka iz fižola.
Lahko vsebuje sledi soje.
Pripravljeno po receptu, primernem za dieto brez glutena.
Certifikacijski organ BREZ GLUTENA: IT-207-009
VIR mineralov (vsebnosti na 100g suhega produkta):
kalij 877mg (44% PDV)
magnezij 113mg (30% PDV)
baker 0,79mg (97% PDV)
železo 7mg (50% PDV)
TESTENINE IZ STROČNIC 21% proteinov BREZ GLUTENA 250g
Hranilna vrednost /100g