Jagodni cheesecake

Sestavine

75 g jagod
4 listi želatine (ali vegegel)
123g EASIS Choco Crunch muslijev
50 g masla
75 g stepene smetane
240 g pasirane skute
130 g EASIS ekstra džema iz jagod

Sestavine

1. Jagode narežite na koščke.
2. S papirjem za peko obložite pekač za torto (premer 20 cm).
3. EASIS Choco Crunch muslije dajte v vrečko za zmrzovanje in jih razdrobite z valjarjem (ali pa uporabite multipraktik). Stopite maslo in ga primešajte zdrobljenim muslijem, nato pa zmes enakomerno potisnite ob dno pekača. Postavite v hladilnik.
4. V posodi z ročnim mešalnikom zmešajte pasirano skuto in EASIS ekstra džem iz jagod. Ko se vse sestavine povežejo, med mešanjem postopoma dodajajte želatino.
5. Stepite sladko smetano in jo previdno vmešajte v jagodno zmes. Vmešajte polovico narezanih jagod in maso vlijte v pekač.
14. Torto postavite v hladilnik za 3 - 4 ure, pred serviranjem pa okrasite s preostalimi jagodami.

Predlog
Namesto ekstra džema iz jagod lahko uporabite tudi EASIS ekstra džem iz malin, borovnic ali črnega ribeza.

SaveSave

SaveSave

SaveSave