Pistacijin kolač z bučko

bučkin kolač brez sladkorja

8 porcij

Sestavine
1 EASIS biskvit s pistacijo brez dodanega sladkorja
35 g rastlinskega olja ali masla
1 1/2 dl vode
150 g naribane oranžne bučke 
1/2 kavne žličke cimeta
1/2 kavne žličke kardamoma
1/2 kavne žličke ingverja
ščep soli
po dodamo želji nasekljane pistacije

Toping:
100 g kremnega sira
15 ml EASIS Stevija drops
lupinica bio limone

Priprava:
1. Pečico ogrejemo na 170°. Pekač obložimo s papirjem za peko.

2. Easis pistacija cake mix pripravimo po navodilih.

3. Bučko naribamo in iz nje stisnemo čim več vode. Skupaj z začimbami in soljo jo primešamo masi za pecivo. Prelijemo v model in pečemo ok. 40 min.

4. Zmešamo kremni sir, stevija drops in limonino lupinico. Premažemo ohlajen biskvit in postrežemo.