Sestavine za 2 kozarčka:
Plast piškotov:
-
60g Easis piškotov z lešniki (zmleti v pesku podobni zmesi)
-
20g masla (stopljeno in ohlajeno)
V skledi zmešajte piškote in maslo ter nadevajte v dva kozarčka.
Pumpkin Spice krema:
-
130g mascarpone sira
-
30g pireja oranžne bučke Aromy
-
1 čajna žlička vanilijeve arome
-
1/2 čajne žličke cimeta
-
Ščep muškatnega oreščka
-
Ščep ingverja
Vse sestavine zmešajte, poskusite in po želji dodajte več sladila. Nadevajte nad zmlete piškotke v oba kozarčka.
Krema bele čokolade:
-
85g mascarpone sira
Posip:
Čokolado stopite na vodni kopeli ali v mikrovalovki. Če jo boste topili v mikrovalovki jo morate na nizki do srednji moči in jo vzeti ven, preden se popolnoma stopi. Nato jo mešajte tako dolgo, da se večji kosi stopijo. Pustite, da se malo ohladi in ji primešajte mascarpone kremo. Razporedite po bučni kremi in posujte z granolo. Namesto bučke se lahko uporabi tudi korenčkov pire - obe kombinaciji sta top!