Rezine z malino

rezine z malino brez sladkorja

Sestavine:
50 g kokosove moke
50 g mandljeve moke (bele)
100 g ovsene moke (fino mleti ovseni kosmiči)
1 žlička pecilnega praška
1 žlička vanilije v prahu
1 jajce
50 g kokosovega olja
1 žlica mrzle vode
ščepec soli

Nadev:
2 dl EASIS ekstra džema malina brez sladkorja

Toping
EASIS eritritol v prahu
limonin sok 

Liofilizirane ali sveže maline 

Priprava:
Suhim sestavinam dodamo jajce in kokosovo olje, zgnetemo in dodamo vodo, da se sestavine povežejo. Zavijemo v folijo za živila in postavimo v hladilnik za 1 uro.

Pečico ogrejemo na 175 °. Testo tanko razvaljamo med dvema papirjema za peko v 2 enaka kosa. Spodnjo plast premažemo z malinovo marmelado in čez njo položimo drugo plast. 

Pečemo 15 min in popolnoma ohladimo.

Naredimo glazuro: zmešamo limonin sok in eritritol v prahu. Premažemo po zgornji plasti testa in okrasimo z malinami. Narežemo šele, ko se glazura popolnoma strdi.