Sestavine:
50 g kokosove moke
50 g mandljeve moke (bele)
100 g ovsene moke (fino mleti ovseni kosmiči)
1 žlička pecilnega praška
1 žlička vanilije v prahu
1 jajce
50 g kokosovega olja
1 žlica mrzle vode
ščepec soli
Nadev:
2 dl EASIS ekstra džema malina brez sladkorja
Toping
EASIS eritritol v prahu
limonin sok
Liofilizirane ali sveže maline
Priprava:
Suhim sestavinam dodamo jajce in kokosovo olje, zgnetemo in dodamo vodo, da se sestavine povežejo. Zavijemo v folijo za živila in postavimo v hladilnik za 1 uro.
Pečico ogrejemo na 175 °. Testo tanko razvaljamo med dvema papirjema za peko v 2 enaka kosa. Spodnjo plast premažemo z malinovo marmelado in čez njo položimo drugo plast.
Pečemo 15 min in popolnoma ohladimo.
Naredimo glazuro: zmešamo limonin sok in eritritol v prahu. Premažemo po zgornji plasti testa in okrasimo z malinami. Narežemo šele, ko se glazura popolnoma strdi.