SKUPAJ ZA PLANET - Posadimo drevo

SKUPAJ ZA PLANET - POSADIMO DREVO

Chocolates from Heaven 

ČOKOLADA Z MISIJO: SKUPAJ ZA PLANET

Z vsakim nakupom BIO in Fair Trade čokolade Chocolates from Heaven prispevate svoj delček k ohranjanju našega planeta - 2,5% od vsake tablice Chocolates From Heaven namenimo za sajenje raznolikih dreves v Peruju in Papui Novi Gvineji.

Zelena in druga sadna drevesa sadimo direktno na nasadih kakavovca in okoli njih, s tem pa spodbujamo nov kmetijskih model, pri katerem ne gre za industrijske plantaže, temveč za gojenje naravnih surovin sredi biotsko raznolikega ekosistema.

Z letom 2020 postopoma uvajamo tudi novo, okolju prijazno embalažoki ne vsebuje več aluminijaste folije in je iz papirja ter jo je mogoče popolnoma reciklirati.

Z vašo pomočjo smo skupaj posadili že več kot 3600 dreves. 

Vas zanima kje ste s svojim nakupom pomagali posaditi drevo? 

Na zadnji strani vsake čokolade se pod rokom uporabnosti (BB) nahaja 4 mestna koda, ki jo vpišete v iskalnik na strani Chocolates from Heaven in izveste, kje ste z nakupom prispevali k sajenju dreves. Do iskalnika dostopate s klikom na to povezavo.

Čokoladice Chocolates from Heaven so na voljo tudi v trgovinah Mercator, celotna kolekcija pa v Mercator Maxi in Šiška v Ljubljani.