-
Belgijska MLEČNA ČOKOLADA BREZ SLADIL 85g
€ 2 79 Cena:Belgijska čokolada je pojem za najboljšo čokolado na svetu. In da bi se lahko tako imenovala, mora biti od začetka do konca narejena na belgijskih tleh po strogih pravilih. Balance mlečna belgijska čokolada je 100% veselje. Ima znižano vsebnost sladkorjev in vsebuje zgolj 1% dodanih sladkorjev, saj mora prava belgijska čokolada po definiciji vsebovati sladkor. Najboljša izbira za vse, ki se želite sladkati brez slabe vesti, brez sladkorja in brez sladil.
slajena z vlakninami cikorije
24% prehranskih vlaknin
zgolj 1% ali 0,85g dodanih sladkorjev na tablico
prisotni sladkorji iz mleka
PRVA ČOKOLADA BREZ SLADIL -
GRANOLA kokos in čokolada brez sladil 350g
€ 5 79 Cena:Easis hrustljava granola s čokolado in kokosom je brez dodanega sladkorja in BREZ SLADIL! Slajena je s 100% naravnimi prehranskimi vlakninami iz cikorije, ki niso ne sladkor, ne sladilo.
BREZ SLADIL
BREZ DODANIH SLADKORJEV
samo 2,9% naravno prisotnih sladkorjev
68% polnozrnatih žitaric
20% prehranskih vlaknin
koščki čokolade in kokos
Kokosove kocke
Biskvit:
3 jajca
100g Easis eritritola
Ščep vanilije v prahu ali 1 jedilna žlica vanilijevega ekstrakta
60g moke
60g fino mletih mandljev
Ščep soli
Krema:
1 kokosova krema za stepanje
4 zavitki Feel Fit proteinskih kokosovih kroglic
50g nastrganega kokosa
Ločite beljake od rumenjakov. Beljakom dodajte sol in stepajte dokler ne nastane pena. Dodajte sladkor in stepajte dokler ne nastane sneg. V ločeni skledi zmešajte rumenjake z vanilijo in zmes nato dodajte beljakom, katerim postopoma in počasi dodajajte moko in mlete mandlje ter nežno vmešajte. Zmes prelijte v pekač, obložen s peki papirjem in pečite v prej ogreti pečici na 170° 30-35 minut oz.dokler vstavljen zobotrebec na sebi nima koščkov mokrega biskvita.
Pustite, da se ohladi in pripravite kremo.
Kroglice v blenderju zmiksajte, da nastane gosta masa. Nič zato, če ima vmes kakšne večje kose! Kokosovo kremo za stepanje v ločeni posodi stepite do goste mase, ki obdrži obliko. Dodajte nastrgan kokos in kremo iz proteinskih kroglic. Zmešajte, premažite po ohlajenem biskvitu.
Foto in recept: Nina Zorčič