Marmorni cheese cake kolač s pistacijo in jagodo 

Marmorni cheese cake kolač s pistacijo in jagodo 

Sestavine:

Biskvit:

Preliv:

  1. Pečico ogrej na 180 st. C. Pekač obloži s papirjem za peko.
  2. Sestavine za testo zmešaj v gladko maso: pistacija cake + voda + maslo.
  3. Mešanico za testo prelij v pekač.
  4. Z žlico na testo nakapaj jagodni preliv, nato pa marmoriraj s pomočjo debelega zobotrbca (uporabiš lahko tudi palčke za sushi).
  5. Peci, dokler ni testo zlato obarvano (cca. 25-40 min, odvisno od debeline in pečice).
  6. Pusti, da se kolač ohladi. Med tem zmešaj kremni sir in eritritol v prahu.
  7. Cheesecake mešanico razporedi po kolaču, okrasi s prelivom iz jagod in potresi z zdrobljenimi pistacijami.

Prijetno sladkanje!