Pomarančni cheesecake s kakiji

kakijev cheesecake brez peke in brez sladkorja

Sestavine (mini tortni obroč, 18cm):

  • 3 kakiji
  • mleta vanilija
  • želatina ali agar agar

Priprava:

  1. Obod tortnega modela obložimo s peki papirjem.
  2. Stopimo belo čokolado in maslo. Zmešamo z mletimi mandlji, kokosovo moko in Easis karamela prelivom. Ko so vse sestavine dobro premešane, potlačimo ob dno tortnega modela.
  3. V blenderju zmešamo skuto, jogurt, Easis pomarančni džem in Easis karamela preliv. Dodamo agar agar ali želatino po navodilih. Prelijemo čez tortno dno.
  4. Kakiju dodamo vanilijo in zmiksamo v blenderju. Dodamo agar agar ali želatino po navodilih. Prelijemo čez skutin nadev.
  5. Cheesecake postavimo v hladilnik za vsaj 3 ure. Dober tek!