Easis

NAMAZ Z LEŠNIKI IN KAKAVOM S STEVIJO 250g


Easis čokoladni namaz z lešniki brez dodanega sladkorja vsebuje zgolj 5,6% naravno prisotnih sladkorjev, kar je kar 90% manj v primerjavi s tradicionalnimi čokoladnimi namazi. Slajen je s stevijo in prehransko vlaknino inulin, ki ne vplivata na dvig krvnega sladkorja in sta brez kalorij.


4,85 € Cena:
4 85 Cena:

In stock

Podrobnosti

Čokoladni namaz z lešniki je brez dodanega sladkorja. Primeren je za vse, ki se izogibajo vnosu dodatnih sladkorjev v svojo prehrano, tudi za diabetike ter tiste, ki se držijo keto ali lchf diete, saj vsebuje zgolj 5,6% naravno prisotnih sladkorjev.

Čokoladnemu namazu sta namesto sladkorja dodani prehranski vlaknini oligofruktoza ter inulin, katerih lastnost je, da dajo občutek sladkosti, vendar pa se ne absorbirajo v kri in ne povzročajo rasti krvnega sladkorja, prav tako pa sta brez kalorij.

Easis čokoladni namaz brez dodanega sladkorja je slajen s sladilom pridobljenim iz rastline stevija. Je odličnega okusa in kremnate teksture ter najboljši dodatek palačinkam in sladkim zajtrkom.

Sestavine


rastlinska maščoba (repično olje), prehranske vlaknine (inulin, oligofruktoza), 13% lešniki, rastlinska maščoba (palmovo olje), 9% manjmasten kakav v prahu, sladilo (eritritol 5%), posneto mleko v prahu, sladilo (steviol glikozidi), emulgator (sojin lecitin).

Lahko vsebuje sledi mandljev.

NAMAZ Z LEŠNIKI IN KAKAVOM S STEVIJO 250g

Hranilna vrednost /100g

Energijska vrednost2140 kJ/511 kcal
Maščobe45 g
- od tega nasičene maščobe9,3 g
Ogljikovi hidrati13 g
- od tega sladkorji5,6 g
- od tega polioli5,1 g
Prehranske vlaknine32 g
Proteini4,8 g
Sol0,07 g
  • brez dodanega sladkorja
  • stevija

Povezane blog objave