ČOKOLADA recepti za čokoladne sladice 208 strani
VSE KAR STE ŽELELI VEDETI O ČOKOLADI
V posebni tematski izdaji čokolada revije Dober tek boste izvedeli vse o čokoladi. Osnovne sestavine čokolade so kakavova masa, kakavovo maslo, sladkor in emulgator lecitin. Odlična priložnost za pripravo čokoladnih sladic! Spoznali boste, kako pravilno stopiti čokolado, kako jo temperirati, izdelati pravi ganaš, peno (mousse) in ostale neprecenljive nasvete.
Vse o čokoladi:
Vse, kar ste želeli vedeti o čokoladi
Sestavine in pripomočki
tehnike in postopki
recepti za čokoladne sladice
POSEBNA IZDAJA: 208 strani
In stock
Podobni artikli
Podobni artikli
BIO ČOKOLADA mandlji, karamela in morska sol 100g
BIO ČOKOLADA temna 85% 100g
BIO ČOKOLADA temna 72% 100g
BIO ČOKOLADA mlečna ingver in limona 100g
BIO ČOKOLADA VEGAN "mlečna" brez mleka 100g
MLEČNA ČOKOLADA za peko STEVIJA 300g
TEMNA ČOKOLADA za peko STEVIJA 300G
Povezane blog objave

Čokoladna torta z banano
Sestavine za brownie: 1 x Easis čokoladni brownie cake mix 35 g masla ali olja 1,5 dl vode 2 banani 5 žlic kokosa + kokosov čips 250 ml mleka 1 zavitek Easis čokoladnega..
Podrobnosti
Pistacijin kolač z bučko
8 porcij Sestavine 1 EASIS biskvit s pistacijo brez dodanega sladkorja 35 g rastlinskega olja ali masla 1 1/2 dl vode 150 g naribane oranžne bučke 1/2 kavne žličke..
Podrobnosti
Triple choc brownie
Sestavine za brownie: 1 x Easis brownie mix 45 g masla ali olja 1,5 dl vode 20 g nasekljane Balance temne čokolade s stevijo glazura Easis eritritol v prahu nesladkan kakav v..
Podrobnosti
Kolač s pistacijo in belo čokolado
Sestavine: Biskvit: 1 Easis pistacija cake brez dodanega sladkorja 35g stopljenega masla 1,5 dcl vode Pečico segrejte na 180 stopinj. Biskvit pripravite po navodilih in..
Podrobnosti